Мразовитото време обикновено е добро оправдание да си останем у дома и

...
Мразовитото време обикновено е добро оправдание да си останем у дома и
Коментари Харесай

Филми, които ще ви държат на нокти до последно

Мразовитото време обикновено е положително опрощение да си останем вкъщи и да прекараме вечерта пред екрана с забавен филм.

Но кой тъкмо?

Ако желаете да гледате нещо в действителност забавно, със безизходен сюжет, с непредвидени обрати, със изчерпателен сюжет, то вижте в идващите редове някои наиситна завладяващи заглавия, които редакторите на ADME.ru са подбрали особено за дългите зимни вечери.

Може някои от тях да са ви познати, само че сигурно ще откриете и нови за вас филми. Сега е моментът да ги гледате.

" Game Night ", 2018

След обичайно събиране за нощ, прекарана в игри, група другари стават очевидци на смело похищение, само че не са наясно - това смешка ли е или е истина?

" The Limehouse Golem ", 2016

След случаи на серия от убийствана, хората стартират да приписват необяснимите действията на митичното създание Голем, само че чудовището ли е повода? 

" 6 Souls ", 2010

Психотрилър с Джулиан Мур, в който тя играе ролята на самотна майка и психотерапевт, разглеждащ случай на раздвояване на личността. Филмът е изтъкан от мистичност и ужаси.

" The Magdalene Sisters ", 2002

Филмът пресъздава действителността в Ирландия сред 60 и 80 година на предишния век, които демонстрират неприемливо жестокото отношение към дамите и девойките, които са имали " недопустимо " съгласно публичните правила държание или са родили извънбрачно дете.

" Regression ", 2015

Първокласен трилър, в който се преплитат окултизъм, интрига и мистицизъм. Детектив проверява обезчестяване, само че попада на извънредно безизходен и непонятен случай.

" Paranoia ", 2013

Това е историята на характерен чиновник в телекомуникационна корпорация. Но след съдбовна неточност, животът на героя се трансформира внезапно. 

" Blood ", 2012

Разследване на остаряло закононарушение води до непредвидени открития, за които никой не е трябвало да научи.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР